Home / България / Щерката на Туньо скандализира: Смъртта на баща ми не е случайна!

Щерката на Туньо скандализира: Смъртта на баща ми не е случайна!

660_b82e767108ad3817bb6de777a18f4a70

Галина се обърна към полицията и прокуратурата

Дъщерята на Трифон Иванов Галина съобщи, че е подала жалба в полицията и прокуратурата срещу това, че на нея и сестра й е отказан достъп до дома на баща им, а в същото време с имуществото му се разпореждат чужди хора. Щерката на Туньо твърди, че смъртта му не е случайна!

В поредното гневно писмо във „Фейсбук“ Галина изля възмущението си: „Обърнах се към полицията за съдействие… сезирах прокуратурата… Започнах най-гнусната битка с най-безочливата наглост още в деня, в който осъзнах, че смъртта на баща ми не е случайна. От 13 февруари нямаме достъп до нито една от къщите ни, рибарникът му е не просто обещан, а обран. Всичко се изпокри в рамките на няколко месеца. Складовете ни са преместени, всичко което се е намирало някога някъде вече го няма. Апартаментът ни се продава, лъжат че не е живяно в него от години. Преди дни с камиони е изнесено цялото му обзавеждане. Преди седмица часове наред са товарени кашони от къщата, където тати почина. Пред разследващите полицаи се дават напълно нереални отговори, очеИЗвадни лъжи, които незнайно защо не биват подлагани на съмнение. Нямам думи… нямам сили… нямам обяснение… нямам представа как е възможно… нямаме нищо, а всичко е наше.“

Под публикацията си във „Фейсбук“ Галя е съветвана от приятелите си да не се предава и апелират разследващите органи този път да си свършат работата.

Някои дори я съветват да поиска ексхумация на тялото на баща й и за да му бъде направена нова аутопсия, за да се установи дали причината за смъртта му наистина е естествена.

 

Източник: blitz.bg

About novinka

Check Also

Две чужденки изнасилени на Слънчев бряг, търсят помощ при психолог

Две млади чужденки, претърпели сексуално посегателство в Слънчев бряг, са потърсили помощ в новия Център …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *