Home / България / Шок в Самоков! 45-годишният Бойчо се самоуби със скок от 7-ия етаж

Шок в Самоков! 45-годишният Бойчо се самоуби със скок от 7-ия етаж

1468680818-suu234

Мистерия с версията, че е имал финансови проблеми, спрягат и любовна драма

45-годишният Бойчо Челенков от село Широки дол се самоуби със скок от 7-ия етаж на жилищен блок в центъра на Самоков. Челенков сложи край на живота си от блок на ул. „Търговска“ вчера, съобщава „Вяра”.Минути след подаването на сигнала от случайни минувачи на мястото на инцидента пристигнали екипите на полицията и бърза помощ. Мъжът е транспортиран за болница „Света Анна” в София, но по пътя умира. От полицията уточняват, че по трупа не са намерени следи от насилие и става въпрос за самоубийство.

По неофициална информация Челенков е имал сериозни финансови проблеми, неиздължени кредити и според коментарите на хората пиел. Местните в селото пък коментират, че Бойчо никога не е имал финансови проблеми.

„Изключително трудолюбиво момче беше Бойчо, не беше конфликтен. Никога не е бил безработен. Уважаваха го много хората в селото. Работеше в ГБС – Самоков от няколко години. Родителите на Бойчо са разделени от години. Има семеен брат, който живее в Самоков. Бойко не беше женен. Живееше си сам в наследствена къща тук, в селото. Баща му Васил беше дълги години шофьор в ДАП. Според нас той е решил да си сложи край на живота заради любовна драма”, споделят жители от селото.

 

Източник: blitz.bg

About novinka

Check Also

Две чужденки изнасилени на Слънчев бряг, търсят помощ при психолог

Две млади чужденки, претърпели сексуално посегателство в Слънчев бряг, са потърсили помощ в новия Център …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *