Home / България / Шок! Пребиха Росен Животното в затвора!

Шок! Пребиха Росен Животното в затвора!

1468352983-sistemen-bufer-3

Върнаха крими героя в Казичане, иска да го пускат

Крими героят Росен Петров-Животното е пребит в затвора в Казичане миналия месец, твърди „България Днес“. Животното тихомълком е върнат в общежитието от Централния софийски затвор, където бе пратен, след като се появиха негови скандални селфита, снимани с мобилен телефон.

За добре дошъл осъденият за разпространение на наркотици тартор на агитката на ЦСКА е посрещнат от двама здравеняци, които набързо го смилат от бой. Петров дори има и прободна рана от остър предмет, който неясно как е попаднал в затворническото общежитие. След инцидента преди няколко седмици Животното си е извадил медицинско и е подал молба да го пуснат да се лекува. Желанието му не е прието и наркодилърът остава в Казичане. От дирекция „Изпълнения на наказанията“ първоначално отказваха да дадат информация за Животното, но по-късно отрекоха за инцидента. В затвора са сериозно притеснени от шума около него и се надяват в бъдеще да нямат проблеми заради крими героя.

Обикновено в такива случаи оправданието е от типа „падна по стълбите“, но този път част от свидетелите се разприказваха. Очаква се в близките дни от дирекцията за изпълнение на наказанията все пак да признаят за инцидента. Животното е един от най-известните затворници у нас и често се забърква в скандали в панделата.

Дълго време Петров, който минава за близък до Златко Баретата, спокойно си поддържаше фейсбук профила в затвора и редовно пускаше селфита от престоя си там, въпреки че това е абсолютно забранено. Животното ползва мобилен телефон и не пропускаше да сподели с приятели ежедневието си. Въпреки това и тогава от Министерството на правосъдието първоначално казаха, че няма сигнали че Животното използва интернет и мобилен телефон.

Заради джиесема на лидера на феновете на ЦСКА си изпатиха и останалите затворници. Техните телефони също бяха прибрани и контактите им с външния свят бяха силно ограничени. Засега не е ясно каква е точно причината за побоя над Животното, като версиите са няколко. Не е ясно и дали това не са фенове на „Левски“ или просто затворниците са решили да отмъстят на Петров.

 

Източник: blitz.bg

About novinka

Check Also

Обрат: Баровците в Слънчев бряг се качиха на народни коли

Инспектори в униформи следят за отчитане на оборотите в заведенията, проверяват с какви пари е …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *