Home / Клюки / Шокиращ разказ: Извадихме удавник в Несебър, но почина заради закъсняла линейка!

Шокиращ разказ: Извадихме удавник в Несебър, но почина заради закъсняла линейка!

 

1467088071-4ff8ca83e32d4a397a2b6f6533d5df80

Тези минути бяха фатални, вайкат се хората

Шокиращ случай за удавник, умиращ на брега в Несебър, е разтърсил семейството на Диана и Ангел Недялкови от Плевен. Според тях причината за смъртта на мъжа, който е бил изваден от морето с пяна на устата, но дишащ, е закъсняла линейка от Несебър или Слънчев бряг. Стряскащата история беше разказана в предаването „Часът на Милен Цветков“ по Нова тв.Съпрузите пресъздадоха емоционално преживяванията си от инцидента. „Издърпахме тялото. Звънях на тел. 112, трудно се свързах, няколко пъти ми казаха, че не могат да ме позиционират.“, каза Диана Недялкова.

Съпрузите разказаха, че след като човекът бил изваден, е имало пяна на устата му. „Един от малкото хора, които бяха останали на ивицата, ми каза да го обърна настрани. Мен ме беше страх да не стане по-лошо. Избягах към най-близкото заведение, казаха ми, че работното време е до 18 часа. Диана получила през това време обратно обаждане от тел. 112 да излезе човек на видно място да чака линейката.

Излязох на главния път, чаках 10-15 минути и добре, че бях на пътя, защото тя зави в друга посока. Ако медицинският екип беше забил там, това означаваше, че  щяха да отидат на съвсем друго място.“, разказа Ангел Недялков. Диана допълни, че първоначално се е зарадвала много, че удавникът е спасен. „Точно, когатолекарят идваше и човекът издъхна. Тези минути бяха фатални.“, потресена е тя.

Хората смятат, че проблемът е в липсата на линейки, които да реагират адекватно в подобни ситуации в този район. Те добавиха, че в случая при тях е пристигнал екип медици от Бургас, защото са имали случай в Ахелой и са били наблизо, иначе положението би било още по-трагично.

 

Източник: blitz.bg

About novinka

Check Also

Венета Райкова разкри тайната: Отслабнах със 7 кг. за 2 седмици благодарение на този сироп

Правите си го сами и резултатът е уау Днешните жени постоянно прибягват до различни методи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *