Home / Клюки / ЧУДО! Господ чу молбите на цяла България за гимнастичката Цвети Стоянова

ЧУДО! Господ чу молбите на цяла България за гимнастичката Цвети Стоянова

660_dee19a92bc5f28525d2e2104c565b15b

Грацията ни е напълно здрава, пазят я като държавен глава в болницата

Красивата гимнастичка Цветелина Стоянова ще живее и физически вече почти на сто процента е възстановена след опита си за самоубийство. Напук на всякакви прогнози, 21-годишната спортистка се възстановява в пъти по-бързо от очакваното, пише столичен седмичник.

„Това е един от малкото случаи, когато първоначалните диагнози на медиците от нашия институт се разминават толкова драстично с реалността. Станало е някакво чудо, защото само с него може да се обясни това, че момичето няма нито една счупена кост“, коментираха лекари от „Пирогов“, където Цвети бе настанена по спешност след опит да сложи край на живота си, скачайки от 6-ия етаж на кооперация в столичния квартал „Надежда“.

За две седмици гимнастичката изглежда напълно възстановена и сега я държат в „Пирогов“ само за да не възникнат някакви вторични рецидиви на вътрешните органи. Иначе нямало и помен от каквито и да било счупвания, твърди изданието.

Цветелина Стоянова е охранявана строго от униформени и цивилни ченгета, които се грижат тя да не прави публични изявления чрез медиите.

 

Източник: pik.bg

About novinka

Check Also

Венета Райкова разкри тайната: Отслабнах със 7 кг. за 2 седмици благодарение на този сироп

Правите си го сами и резултатът е уау Днешните жени постоянно прибягват до различни методи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *