Home / Свят / Цеца Величкович разкри: Живея сама, но не съм дала обет за безбрачие

Цеца Величкович разкри: Живея сама, но не съм дала обет за безбрачие

660_96cdb7409fb18ade4c43d61eaf78a23f

Имам партньори, можех на няколко пъти да се свържа с тях в брак, но всички бяха наясно, че Аркан е баща на децата ми и че него съм обичала най-много, казва фолкзвездата

Цеца Величкович даде едночасово интервю за сръбската телевизия „Премиер”, в което разказва откровено за предразсъдъците си, за враговете и любовния си живот, съобщи alo.rs. Фолкзвездата е първи гост в шоу за живота на известни личности през лятото, а самото интервю ще бъде излъчено утре, 13 юли.

„Не бих искала да бъда възприемана само като вдовица, да нося траур през цялото време на тези 17 години от смъртта на Желко. Но виждате, че живея сама оттогава  и не свързах живота си с никого. Това обаче не значи, че съм дала обет за безбрачие”, казва Цеца.

Тя признава, че е имала няколко връзки с мъже, с някои от тях е било напълно възможно да сключи и брак, но това така не е станало. Фолкзвездата обаче подчертава, че държи личния й живот да остане встрани от общественото внимание, защото той е запазен само за нея.

„Колкото и различни да са били тези връзки, да са продължавали различни периоди от време, едно бе ясно на всички мои партньори-че Аркан е баща на децата ми и че него съм обичала най-много. Ако някой не приема това, той не може да бъде мой партньор”, допълва тя.

 

Източник: pik.bg

About novinka

Check Also

Турски военен откри стрелба в центъра на Анкара

Инцидентът е станал в района на Правосъдната палата, където очакват пристигането на бившия командващ ВВС …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *