Home / Клюки / ФОТО БОМБА В НОВИНКА! Азис се превърна във фитнес машина, заформи прасци като на културист (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

ФОТО БОМБА В НОВИНКА! Азис се превърна във фитнес машина, заформи прасци като на културист (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

660_97481393ef6f362af33f951f53cc64fa

Последните няколко години на Азис са достойни за риалити тип „Пълна промяна“. Костинбродският славей, който в един период от живота си тежеше 120 килограма, претърпя абсолютна метаморфоза благодарение на своите упоритост и воля, и тлъстините вече са се превърнали в мускули.

Папарак на ПИК засече тези дни Васил с облекло, каквото преди години изобщо не пристваше в гардероба му – гащета и силно изрязан потник на известна компания за спортна екипировка. Късите шорти извадиха на показ краката на певеца. От ежедневните тренировки върху уредите за крака, Азис е заформил релефни прасци, видими и с просто око и във фитнес залата го подкачат, че много скоро ще задмине по мускули личния си треньор.

В този си вид изпълнителят на „Хабиби“ пристигна в популярен сред софийските ВИП-ове ресторант в полите на Витоша. Там го очакваше мъжка компания, с която Азис сподели обяда си. След като се подкрепи, се шмугна в близкия супер маркет за бърз пазар и излезе с бял плик, в какъвто магазинерките слагат храната от щандовете с ястия за вкъщи.

Папаракът на ПИК реши да полюбопитсва какво си е купил Азис, за „да си свери часовника“ дали наистина той се храни нискокалорично, както твърди в интервютата си. Служителките в магазина любезно разкриха голямата тайна – продали на Васко 7 печени пилешки филета.

Азис пристига пред ресторанта по спортен екип 

Прасците на Васко са само мускули

Азис влиза в супермаркета…

 

… и излиза с покупките си – 7 пилешки филета.

Мерцедесът на Васил го очаква пред ресторанта

 

Източник: pik.bg

About novinka

Check Also

Венета Райкова разкри тайната: Отслабнах със 7 кг. за 2 седмици благодарение на този сироп

Правите си го сами и резултатът е уау Днешните жени постоянно прибягват до различни методи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *