Home / България / Ужасяващи разкрития за зверското убийство край Петрич

Ужасяващи разкрития за зверското убийство край Петрич

1468674889-1

След като посякъл сина си с брадва, бащата стоял с часове край трупа

Село Мендово в община Петрич осъмна в кръв, битов скандал и жестоко убийство потресоха съселяните на баща и син Иван и Румен С. 80-годишният баща съсече с брадва 48-годишния си син. Кървава баня в петричкото село Мендово има жестока предистория.Синът Румен, заради системната употреба на алкохол, отключил и психично заболяване. Всеки ден тормозел родителите си, които пропищели от него, разказват съседите на 80-годишния убиец, цитирани от struma.com.

Години наред Иван търпял инквизицията от страна на вечно пияния си син, който измъквал пенсиите на възрастните си родители.

Преди месец пребил жестоко майка си, счупил ръката и и не се разкайвал за това. Така станало и миналата нощ. Порядъчно пийнал Румен отново посетил дома на родителите си започнал да ги дърпа да стават от леглата и да им търси пари, изпотрошил имуществото на възрастните си родители. Тогава 80-годишният

Иван не издържал, вдигнал брадвата уж, за да го прогони от дома си, но го съсякъл. Смъртоносно. Стоял безмълвен до трупа с часове и накрая подал сигнал, че е извършил убийство.

Полицията в Петрич разпитва възрастния човек, който е в шок от стореното. А съседите в Мендово утешават близките на убиеца, които недоумяват откъде сила у този 80-годишен мъж да заколи сина си. „Можете ли да си представите, докъде го е довел родният му син, трагедията е голяма“, коментират цяла сутрин хората в Мендово. В къщата на семейството е пълно с хора, на място е и кметът Учителски, който пръв научил за случилото се.

 

Източник: blitz.bg

About novinka

Check Also

Две чужденки изнасилени на Слънчев бряг, търсят помощ при психолог

Две млади чужденки, претърпели сексуално посегателство в Слънчев бряг, са потърсили помощ в новия Център …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *