Home / Клюки / Търсят Кравата под дърво и камък, пусната е европейска заповед за ареста му!

Търсят Кравата под дърво и камък, пусната е европейска заповед за ареста му!

1465751834-kravata-and-oxigen

От персонала на „4you“ в ужас от хората на Митьо Очите

Божидар Кузманов-Кравата, който бе обвинен като лидер на организирана престъпна група, се крие в чужбина и за него е пусната европейска заповед за арест, съобщава „24 часа“, цитирайки свои източници. Самият Кузманов все още е в неизвестност.Междувременно от пресонала на „4you“, който вече работи, се жалвали в полицията от хора на Митьо Очите. Те стояли срещу заведението, отправяли остри реплики и снимали клиентите на ресторанта.

Организираната престъпна група на Божо Кравата, който по документи се е водил помощник-готвач във 4 you, е действала от месец май, 2013 г., разкриват от прокуратурата. Групата се разследва за търговия с наркотици, осъществявана предимно в ресторант 4 you и бар“Оксижен“ на Данаил Петков и Николай Иванов, рекет, палежи, нападения, трафик на хора.

Любопитен факт е обаче, че съвместната фирма на Петков и Иванов, чрез която управляват заведенията си – „Пъзел 2014“ е създадена преди 2 г. В нея има и трети съдружник, но той не е обект на разследването.

Запознати твърдят, че „Оксижен“ отваря в Слънчев бряг през лятото на 2014 г. ,пак от тогава двамата добричлии наемат и ресторанта 4 you.
„Проверките на полицията, НАП и други институции в „Оксижен“ не спират, идват всяка нощ, но нищо нередно не откриват, всичко е изрядно“, твърди адвокат Петров, който представлява арестуваните наематели

 

Източник: blitz.bg

About novinka

Check Also

Венета Райкова разкри тайната: Отслабнах със 7 кг. за 2 седмици благодарение на този сироп

Правите си го сами и резултатът е уау Днешните жени постоянно прибягват до различни методи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *