Home / България / Трагедията е пълна! Търсят пари, за да приберат зверски убитата в Италия българка

Трагедията е пълна! Търсят пари, за да приберат зверски убитата в Италия българка

1468690371-1

Теменужка заминала на гурбет, за да изплаща ипотеката си

Синът и дъщерята на убитата в Италия Теменужда събира пари, за да прибере трупа на майка си. В социалните мрежи, Иво е изпратил молба до хората.

„Здравейте,мили сънародници.

Пиша ви с молба за помощ,ако има желаещи да ми помогнат с непосилната сума от 2,500-3,000 евро, която ми изискват за транспортирането на майка ми в България.

Име на титуляр: VIKTORIYA HRISTOVA RUSKOVA

IBAN:BG23STSA93000023708610

BIC :STSABGSF

ADRES NA BANKATA: гр.Радомир, Площад Свобода 1“

58 годишната Теменужка от Радомир, която гледаше възрастен мъж, бе убита по изключително жесток начин в Италия, където отишла да събира пари за кредит за апартамент у нас. Нападнал я точно дядото, за когото се грижела. Мъжът опитал да я изнасили, българката се отбранявала, но той я убил.

Теменужка заминала за чужбина, за да може да изплаща ипотека. В България останали синът й Иво и дъщеря й Юлияна. Преди това работела дълго време в Гърция.

Разследването в Италия вече е приключило и тялото на жената е освободено, но близките й нямат пари за репатрация и търсят помощ.

Теменужка е поредната българка, която умира в чужбина, докато работи, за да подпомага семейството си в Родината. През април Петя от Раднево работи буквално до смърт в Чехия. Тя заминала също с надеждата да събере пари за ипотека, но получила аневризъм и починала в Пилзен. Тогава семейството й също търсеше пари, за да върне тялото в България и в крайна сметка успя.

Преди дни пък в Англия млад мъж, 36-годишен мъж, почина от инфаркт. Той също заминал за чужбина, за да може да помага на семейството си. След смъртта му близките търсеха помощ от приятели, за да съберат пари, с които да докарат тялото.

 

Източник: blitz.bg

About novinka

Check Also

Две чужденки изнасилени на Слънчев бряг, търсят помощ при психолог

Две млади чужденки, претърпели сексуално посегателство в Слънчев бряг, са потърсили помощ в новия Център …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *