Home / Клюки / Товарят Митьо Очите в реанимобил, по спешност го местят в София

Товарят Митьо Очите в реанимобил, по спешност го местят в София

660_e9af1c229059e889538a20f10a4220af

Районът около Хирургическия корпус на МБАЛ-Бургас е потъмнял от черни джипове и лимузини, служители на „Аркус Сигурност“ са блокирали подстъпите към болницата, където е настанен Димитър Желязков-Очите, съобщава „Флагман“.

Информацията е, че състоянието на боса днес се е влошило и е свикан консилиум от уролози от няколко болници. Никой в Бургас не е поел ангажимента да каже опасен ли е изливът от левия му уретер. Течът бил установен чрез скенер при контрастно изследване. Това съобщи източник от МБАЛ-Бургас, пожелал анонимност.

Не е ясно какво е наложило да се предприеме нощното пътуване и изнасянето на Очите по това време с реанимобил, недоумяват лекарите от МБАЛ-Бургас, които са свидетели на случващото се в момента. От отделението по реанимация отказват коментар.

Скъпооборудваната линейка е на частната УМБАЛ „Дева Мария“, намираща се в бургаския квартал Ветрен, където оперира светилото по урология проф. Славов.

„Пациентът няма да бъде преместен при нас, професорът е в отпуск“, съобщиха от УМБАЛ „Дева Мария“.

Според отлично информиран източник Очите ще пътува тази нощ за столицата, но се пази в абсолютна тайна къде ще бъде настанен и лекуван поради предприетите изключителни мерки за сигурност.

 

Източник: pik.bg

About novinka

Check Also

Венета Райкова разкри тайната: Отслабнах със 7 кг. за 2 седмици благодарение на този сироп

Правите си го сами и резултатът е уау Днешните жени постоянно прибягват до различни методи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *