Home / Клюки / Тайните паднаха: Преслава се събра със старата си любов!

Тайните паднаха: Преслава се събра със старата си любов!

20150224.xarpffradu

Половинката й я карал да се чувства отново млада и жизнена

Преслава отпразнува рождения си ден шумно в компанията на най-близките си приятели. Любопитен факт е, че певицата опроверга всички слухове за любовните си взаимоотношения със знайни и незнайни столични бохеми и се появи с не кого да е, а под ръка с Фики Стораро.Известно е, че двамата чалгаджии имаха бурна афера в миналото, която дълго време беше тема №1 в музикалните среди. За съжаление обаче тогава отношенията им се изчерпваха само с физическа консумация, тъй като Преси намираше Стораро-младши за твърде малък, за да задълбочи взаимоотношенията им. Явно обаче изпълнителката на „Чуплива и влюбена“ е променила мнението си за младежа, тъй като го удостои с честта да е единственият й любовник, присъстващ на празника.

Припомняме, че Преслава стана на 32 години и от няколко дни насам бе изпаднала в черна дупка. Самата тя прогнозира, че ще посрещне празника си депресирана, пише столичен ежедневник.

„Напоследък се улавям, че все по-често мисля за детството. Може би отказвам да порасна“, споделяше певицата пред свои близки.

Нейни колежки твърдят, че тя се притеснявала, че остарява. Откакто станала на 30, все повече се замисляла колко бързо минава времето. Всеки следващ рожден ден посрещала с все по-малко удоволствие и радост, а усмивката й, когато приемала поздравления, била само маска.

„Фики успява да й върне тонуса, доброто настроение и жаждата за живот. Може би, защото самият той е малък и в него още я има онази жар. Освен това той е луд по нея“, коментират в светските среди.

На рождения ден на Преслава двамата певци демонстрираха прекомерна близост и едва не се награбили в самото заведение, твърдят очевидци.

„Не се отделяха един от друг цялата вечер. Постоянно се следяха с поглед, а когато Фики започна да й посвещава песни, тя, дето уж не можеше да танцува, започна да му се кълчи в ръчичките. Вече отпаднаха всички съмнения – в момента имат връзка и са влюбени! Явно са решили да подновят отношенията си, пък този път може и да е сериозно“, споделя един от гостите на Преслава.

В малките часове на нощта рожденичката си тръгнала под ръка с младия си колега.

 

Източник: blitz.bg

About novinka

Check Also

Венета Райкова разкри тайната: Отслабнах със 7 кг. за 2 седмици благодарение на този сироп

Правите си го сами и резултатът е уау Днешните жени постоянно прибягват до различни методи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *