Home / България / Скандален поп щипе сервитьорки, забъркан е в порноклипчета и оргии с монахини

Скандален поп щипе сервитьорки, забъркан е в порноклипчета и оргии с монахини

1467572695-ere

Духовникът дири „плячка“ край Рилския манастир

Скандалният епископ Борис отново тръгна по жени! Духовникът, за когото се твърди, че е участвал в порноклипове с монахини от Бачковския манастир, се е отдавал на плътски удоволствия в Рилския манастир, където е пратен на тригодишно послушание, пише „България днес“, позовавайки се на работещи в светата обител.

Името на епископа бе забъркано в скандал с порноклипчета преди няколко години. Кадрите не показват лица, но един от гласовете досущ наподобява този на дядо Борис. От клиповете се вижда как палавият поп си прави оргии с икономката Румяна и още три монахини. То бе качено в най-големия световен сайт за видеосподеляне Youtube, но бе изтрито за кратко време. Въпреки това клипът бе гледан хиляди пъти.

Мъжът във видеото скандализира с бруталните оферти към дамите като: „Можеш, можеш!“ и „Искаш ли да те опръскам?“.
След порноскандала Борис бе отстранен от Бачковския манастир и пратен в Рилския. Там той е част от осемчленното монашеско братство.

Вместо да си вземе поука и да се покае за плътските удоволствия, на които се отдавал, скандалният епископ не спирал да задява сервитьорки в близките ресторанти около светата обител. „Още от първия ден, когато пристигна, започна да ги оглежда и да ги закача. Дори ги пощипваше по задника. Но сервитьорките не му поддаваха. Бягаха от него. Затова вече не идва да яде и да пие тук“, обясни пред вестника сервитьор в един от ресторантите край Рилския манастир.

Борис също така често излизал вечер извън светата обител. Той яхвал скъпарската си кола и с мръсна газ отивал в близкия Благоевград. „Сигурно търси засукани дами. Той обича около него да има жени. Обикаля много. Почти всяка вечер излиза. Един ден отиде до Благоевград, друг ден по Сандански. Изобщо не се покайва. Продължава да си води стария начин на живот“, добави сервитьорът, който всеки ден е на работа край светата обител.

 

Източник: blitz.bg

About novinka

Check Also

Две чужденки изнасилени на Слънчев бряг, търсят помощ при психолог

Две млади чужденки, претърпели сексуално посегателство в Слънчев бряг, са потърсили помощ в новия Център …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *