Home / Клюки / Сестрата на Слави го отведе на лечение

Сестрата на Слави го отведе на лечение

1468787336-16-07-mis123

„Лежах във ваната с кал чисто гол, но бях сам‐самичък и нямаше кой да ме снима,“ разказва шоуменът

Вечният ерген Слави Трифонов ще лекува дългогодишните си ставни болежки не в тузарски курорт, а с кални бани в прочутото с чудодейните си свойства градче Павел баня.Преди 7 години след нелеп инцидент в банята шоуменът се сдоби с 4 пирона от титаниева сплав в тазобедрената става, които непрекъснато му създават неудобство. Преди година медиците извадиха единия от тях, тъй като му създавал дискомфорт.

От тогава досега Дългия пръсна доста пари за рехабилитация, но състоянието му съвсем не се е подобрило.

През последните месеци водещият се придвижваше в „Шоуто на Слави” куцукайки и ставаше да посрещне и изпрати само най‐специалните си гости. Със сетна надежда за подобрение, водещият ще се подложи на процедури в хидрогалванична вана, с йонофреза и интерферентен ток в 5‐звезден спа хотел. Лекарите препоръчали на водещия процедури с лечебната кал, която била най‐ефикасна при ставни проблеми.

Това няма да са първите подобни процедури с кал за Слави. Сестра му е медицинско лице и му препоръчала да се лекува с нетрадиционна медицина, защото традиционната е изчерпала възможностите си. Поморийската луга, например, успешно туширала болките в крака на Слави.

Миналата есен, когато стартира първото предаване от новия телевизионен сезон, шоумен №1 дори демонстрира ефекта й пред зрителите си, тичайки по ескалатора на финала на предаването, пише „Уикенд“. „Лежах във ваната с кал чисто гол, но бях сам‐самичък и нямаше кой да ме снима. Ние сме вече възрастни, все повече ще ни интересуват такива неща – за костите, за това, за онова”, с чувство за хумор коментира звездата.

 

Източник: blitz.bg

About novinka

Check Also

Венета Райкова разкри тайната: Отслабнах със 7 кг. за 2 седмици благодарение на този сироп

Правите си го сами и резултатът е уау Днешните жени постоянно прибягват до различни методи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *