Home / Клюки / Светска клюка за Юксел Кадриев взриви тв средите!

Светска клюка за Юксел Кадриев взриви тв средите!

20150802.xhnisemrew

Водещият пиел алкохол от обяд

Юксел Кадриев жули бира още от обяд. Лицето на новините на bTV бе засечен да се налива с алкохол към 14 часа в заведение близко до дома му в столичния квартал „Борово“, твърди столичен вестник.Кадриев жадно и с наслада отпивал на големи глътки от питието си и след като бързо го изпил, си поръчал второ. Той се бил дегизирал със слънчеви очила, но въпреки това се разпознавал от километри. Говорителят се бил изпъчил като горд петел и наблюдавал какво се случва на близката улица. Бирата най-вероятно е закуската на новинаря, защото той си ляга и става късно, твърди още изданието.

„Щом така е по обедно време, си представям какво е до вечерта. Най-вероятно води новините накъркан и именно заради това прави толкова грешки и е постоянен гост на „Господари на ефира“, коментираха през смях очевидци. Негови колеги издават, че Юксел често си позволява да идва почерпен на работа и да вони на джибри. Юксел явно не си е взел поука от престоя си в ареста през март 2013 г. и продължава с алкохола. Припомняме, че тогава около 4,25 ч призори Кадриев бе тръгнал да излиза с колата на задна скорост от паркинга на площада пред Народното събрание и при маневрата блъсна такси. Той изкара 9 часа в ареста на Първо РПУ в София, след като бе установено, че е пиян зад волана, а дрегерът показа 1,59 промила.

Книжката на журналиста от bTV бе отнета за дълъг период и той се придвижваше само с таксита и на колело. Вчера репортерът ни не успя да изчака Юки да си изпие бирите и да види дали ще се качи зад волана на колата си, или ще бъде съвестен гражданин и ще се прибере пеша или с такси. „Каквито и причини да имам, те изобщо не ме оправдават. Никога досега не съм си позволявал да пия, след което да карам. Веднъж си позволих и ето какво се случи. Ужасно много съжалявам“, каза роденият в Оряхово тв водещ след инцидента през 2013 г., но ето че днес отново кърка от обяд.

 

Източник: blitz.bg

About novinka

Check Also

Венета Райкова разкри тайната: Отслабнах със 7 кг. за 2 седмици благодарение на този сироп

Правите си го сами и резултатът е уау Днешните жени постоянно прибягват до различни методи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *