Home / Любопитно / Революция в България! Заплата до 2000 лева и без квалификация, вижте къде

Революция в България! Заплата до 2000 лева и без квалификация, вижте къде

1467211469-16

Младите хора напъват да стават войници, дават им по 620 лева

Благоевградски автосервиз дава до 2000 лева заплата на монтьори, автобояджии и автотенекиджии. Кандидатите може и да са без квалификация, те ще бъдат обучени на място, заявиха собствениците на фирмата, които присъстваха днес на организирана в града младежка трудова борса.120 работни места обявиха 19 представители на фирми от различни сектори. Болшинството от тях са в сферата на търговията и услугите, хотелиерство и ресторантьорство, машинни оператори, строителство, съобщи Struma.bg.

Голям интерес сред присътващите над 100 младежи предизвика възможността да станат професионални войници. Началникът на Военно окръжие – Благоевград подп. Петър Митев разясни, че кандидатстващите за войници, без значение мъже или жени, трябва да са на възраст до 32 години, да са физически и психически здрави, за което се минават пълни медицински изледвания във ВМА, а основната заплата на редник започва от 620 лв. Освен това Българската армия търси и кандидати за резерва на възраст до 50 г. Одобрените могат да подпишат договор за служба като резервисти, срещу който ще получават по 610 лв. годишно и ще бъдат ангажирани от Българска армия не повече от 15 дни в годината, като те им се заплащат допълнително.

В борсата участие взеха фирми с дейност в сферата на търговията, услугите, стротелството и др. Представител на фирма за изграждане на ел. съоръжения, кабели и вътрешни ел. инсталации разказа, че търсят кандидати до 29-годишна възраст за монтажисти, техници, монтьори, шлосери, кофражисти, но трудно намирали желаещи.

Фирма в далекосъобщенията предложи 12 работни места за мениджър мрежи, специалист интернет поддръжка и общи работници.

 

Източник: blitz.bg

About novinka

Check Also

Пътуването във времето е възможно! Тази СНИМКА го доказва

Баща щракна сина си, но това което видя след това го остави без думи Някои …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *