Home / Клюки / ПЪРВО В НОВИНКА! Мистерия с Митьо Очите – изчезнал ли е от „Софиямед”?!

ПЪРВО В НОВИНКА! Мистерия с Митьо Очите – изчезнал ли е от „Софиямед”?!

660_167a8d50b1f2b19c3cffd7fc1125db9f

Животът на Димитър Желязков спасен след операция с апаратура чудо

Нова мистерия се заплете около местонахождението на простреляния несебърски бос Димитър Желязков-Митьо Очите, който все още се бори за здравето и живота си. Негови близки разпространиха пред последните дни информация, че вече не е в България и е пуснат за лечение в чужбина. По думите им той бил изписан по собствена воля от частната столична болница „Софиямед” и изчезнал в неизвестна посока, за да се подложи на консултации с чужди специалисти. Най-вероятната му дестинация била Израел, гласеше още мистериозната клюка.

Проверка на ПИК обаче разкри, че слуховете са пускани от близките му, само за да се отърват от журналистическия и обществен интерес, както и набезите на папараци край „Софиямед”. В действителност обаче Очите все още лежи в тузарската болница, където буквално спасили живота му с последната модерна операция, която му направиха тамошните топспециалисти.

Желязков, който е частен пациент на клиниката и сам поема разходите по лечението си, бил опериран от светила в болницата, а за капак използвали апаратура чудо, с която разполагат в частното лечебно заведение. Лапароскопската техника била уникална за България и производство на най-големия технологичен гигант в световен мащаб. Затова и в крайна сметка усилията на най-добрите лекари дали резултат и състоянието му било стабилно.

Пред НОВИНКА от „Софиямед” коментираха лаконично развитието на лечението на скандално известния им пациент.

„Той е във възстановителен период след операцията, която е успешна. Състоянието му е стабилно и продължаваме лечението”, заявиха от болницата.

 

Източник: pik.bg

 

 

About novinka

Check Also

Венета Райкова разкри тайната: Отслабнах със 7 кг. за 2 седмици благодарение на този сироп

Правите си го сами и резултатът е уау Днешните жени постоянно прибягват до различни методи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *