Home / Свят / Приятели излъчиха във Фейсбук как гангстер ги разстрелва (ВИДЕО 18+)

Приятели излъчиха във Фейсбук как гангстер ги разстрелва (ВИДЕО 18+)

1468423665-zas4

Трима мъже си седели в колата, когато престъпник ги направил на решето

Трима мъже бяха простреляни от въоръжен нападател, докато са седели в кола, пуши ли са и са слушали музика. При това те са излъчвали как отмарят във Фейсбук. Мъжете на 27 и 29 години са били откарани в болница в Норфолк в американския щат Вирджиния с огнестрелни рани. Двама от тях са с опасност за живота.Полицаите са пристигнали на мястото на инцидента, след като очевидци подали сигнал за чути изстрели. Стражите на реда заварили жертвите на престъплението в колата с огнестрелни рани по телата им.

Ти Джей Уилямс е пуснал лайвстрийма във Фейсбук, на който се вижда как той и другите двама мъже пушат в колата. Данте Рашар Уилямс е бил зад волана на колата.

Пет минути след началото на лайвстрийма се чуват серия изстрели и телефонът, от който се води излъчването, пада на пода на автомобила, но продължава да записва още около половин час.

Въпреки, че мъжете вече не са в кадър, след края на стрелба се чува как някой казва: „Моля те, извикай линейка”. След това се чува как някой се обажда в бърза помощ и дава адреса, за да може да пристигне линейка.

След това се чува мъж, който казва на простреляните „да стоят спокойни”. 10 минути по-късно линейките пристигат.

 

Източник: blitz.bg

About novinka

Check Also

Турски военен откри стрелба в центъра на Анкара

Инцидентът е станал в района на Правосъдната палата, където очакват пристигането на бившия командващ ВВС …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *