Home / Клюки / Преслава съвсем изтрещя. Ето какво направи

Преслава съвсем изтрещя. Ето какво направи

20150224.xarpffradu

Феновете на певицата се чудят и маят на какво се дължат тези факсове, които получава в последно време

Преслава тотално е изтрещяла в последно време. Певицата не спира да поства във фейсбук философски мисли, които не отиват на статута й на фолк звезда, а по-прилягат на писател като Хорхе Букай или Паулу Коелю, пише „Уикенд“. „Не позволявай на света да скрие усмивката ти… Използвай я, за да го промениш!”, написа тя онзи ден под своя ухилена плажна снимка.

Доста по-обширно и вероятно дълго обмисляно бе умозаключението на Преси за рождения й ден.„Всичко съм и съм добре. Малко сама, малко щастлива, малко усмихната, малко сърдита, малко красива. Тук съм и живея, живея с цялата мен. Колко хора могат да го кажат? Трябва да си луд, за да живееш, да гориш и да летиш. Да се смееш силно, а и понякога да плачеш, дори ей така, без нищо. Когато се будиш, пак да се смееш, да искаш да гориш, отново и отново, за всичко и за всеки. Да не ти пука от никой и нищо. Защото само лудите живеят. Само те истински летят.”

Преслава явно вече без притеснение се причислява към отбора на „лудите“, а феновете й се чудят и маят на какво се дължат тези факсове, които получава в последно време.

 

Източник: blitz.bg

About novinka

Check Also

Венета Райкова разкри тайната: Отслабнах със 7 кг. за 2 седмици благодарение на този сироп

Правите си го сами и резултатът е уау Днешните жени постоянно прибягват до различни методи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *