Home / Любопитно / Няма да повярвате! Ето как мъж оцеля след мълния

Няма да повярвате! Ето как мъж оцеля след мълния

660_3906458a7e84b5402f9f9cf9e822528e

41-годишният Зоран Юркович е оцелял по чудо след мълния, благодарение на половия му орган, който заземил електрическия заряд.

Зоран карал велосипед и слушал музика, когато забелязал, че се задава буря.

„Видях тъмните облаци и проблясъците светлина в небето. Чувах бурята над полетата. Опитах се да стигна по бързо до подслон, но вече беше твърде късно”, разказва жертвата. Малко след това е поразен от мълния.

Зоран имал гумени обувки и затова електричеството не могло да отиде в земята през краката му. Човекът оцелял благодарение на радиото и мъжкото му достойнство.

Вместо да премине през цялото му тяло, като увреди вътрешните му органи и спре сърцето му, зарядът се е спуснал по кабела от слушалките до радиоприемника, който бил закрепен на кръста на мъжа, а след това излязъл навън през пениса му.

Минувачи били поразени от гледката – Зоран Юркович седял в дъжда в близост до велосипеда си и от него излизал дим. Хората транспортирали Зоран до болницата, където лекарите останли смаяни, че той е оцелял. Те определили инцидента като чудо и установили, че електрическият заряд е бил заземен от пениса на пострадалия.

 

Източник: pik.bg

About novinka

Check Also

Пътуването във времето е възможно! Тази СНИМКА го доказва

Баща щракна сина си, но това което видя след това го остави без думи Някои …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *