Home / Свят / НЛО приближава Земята, НАСА потулва случая? (ВИДЕО)

НЛО приближава Земята, НАСА потулва случая? (ВИДЕО)

1468522716-nasa3

От агенцията коментират: Не сме забелязвали НЛО в популярния смисъл на тази дума

Едно от хубавите неща, които НАСА прави, еизлъчването на живо видео от Международната космическа станция, обикаляща около Земята 16 пъти на ден. Нещо странно обаче се случва на 9 юли. НАСА излъчва директно от МКС, когато е забелязан неизвестен обект (според някои коментари на влогъри в Youtube – извънземни) да навлиза в земната атмосфера.

Тогава прякото излъчване на НАСА спира.

Първо видеото беше качено в канала на Streetcap1, после беше споделено от десетки други. Разбира се, това може и да е метеор, вижте видеото (лошо качество) и преценете сами. Според доста авторитетни издания, като например Express.co.uk (въпреки че има думата „шок“ в заглавието), това все пак е било НЛО.

От НАСА коментират: „Не сме забелязвали НЛО в популярния смисъл на тази дума. Прякото излъчване от МКС е все още експеримент, всичко от Станцията се излъчва към Земята.

Случва се обаче сигналът да се изгуби, тогава картината е тъмна. Ние не сме изключвали излъчването целенасочено, сигналът от време на време се губи и това става автоматично“.

Все пак каква е тази светлина на видеото? Разбира се това може да са раз.ични неща, отразен отблясък от лещите на камерата, радиационна частица ударила се в сензор на видео системата, метеор или парченце боклук от хилядите които обикалят около планетата.

Естествено, ако искате може да повярвате и на изписаното в сайтове и показано в YouTube с подходяща страшна музика… извънземните идват.

 

Източник: blitz.bg

About novinka

Check Also

Турски военен откри стрелба в центъра на Анкара

Инцидентът е станал в района на Правосъдната палата, където очакват пристигането на бившия командващ ВВС …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *