Home / Клюки / Младото гадже на Деси Слава срина сина й: Приличаш на дроб!

Младото гадже на Деси Слава срина сина й: Приличаш на дроб!

1467447194-1465062459-12063514-10153868615196677-1603552391490498467-n

Наследникът на чалгаджийката е само с три години по-млад от изгората й – Малката Кобра, който лично ще го тренира

Младото гадже на фолк певицата Деси Слава Благой Найденов се е заел да вталява сина й Майки. Наследникът на чалгаджийката не може да се похвали със слабо, стегнато или мускулесто тяло и именно Малката Кобра се е амбицирал да вкара в правия път тийнейджъра и да го накара да заобича спорта. „Срамота е – младо момче си, а приличаш на дроб“, скастрил го Благой.

Боксьорът вече постоянно водел на тренировки със себе си Майки, който му е почти набор. Благой Найденов е на 19 години, а синът на блондинката скоро ще стане на 16, разликата им е само 3 години.

Олимпийският шампион по бокс е много амбициозен и инат, именно с упорството си спечелил изпълнителката. Фолк певицата от години не може да се справи с порасналия си син и се е хванала за главата от буйния нрав на момчето.

Блондинката бе пристъпила към крайна мярка – да запише младежа в училище в Солун, но той бе изгонен оттам заради лошите оценки и липсата на дисциплина, пише столичен ежедневник. Деси Слава често се вайкала, че момчето е взело най-лошото и от двамата си родители – от баща си Мишо – избухливия нрав, а от майка си – закръглената фигура и предразположението към качване на кила.

 

Източник: blitz.bg

About novinka

Check Also

Венета Райкова разкри тайната: Отслабнах със 7 кг. за 2 седмици благодарение на този сироп

Правите си го сами и резултатът е уау Днешните жени постоянно прибягват до различни методи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *