Home / Клюки / Митьо Очите се прави на луд пред полицията: Каква стрелба? Паднах от мотор!

Митьо Очите се прави на луд пред полицията: Каква стрелба? Паднах от мотор!

1465816638-20140808gsczqmzene

Желязков отказва да сътрудничи на МВР, подготвял свое отмъщение

Митьо Очите категорично отказва да сътрудничи на МВР и да дава обяснения за касапницата в ресторант „4 You“ в Слънчев бряг, при която пострада тежко и едва оцеля, пише „Уикенд“.През последните дни несебърският мафиот е бил посетен в болницата два пъти от следователи от Бургас и София, но пред ченгетата симулирал амнезия.

„Казал им, че не знае какво се е случило, помнил само, че се качил на мотор и после се събудил в болницата. Очевидно е, че прави следователите на луди и че ще симулира амнезия, за да не бъде призован и разпитван в съда като главно действащо лице в касапницата“, коментират полицаи.

Според думите им по всяка вероятност на Желязков също ще бъде повдигнато обвинение, след като се възстанови. Какво точно е обвинението срещу Митьо Очите, никой не се наема да пророкува. Със сигурност Желязков ще носи отговорност за притежание на бронежилетка, която не е била регистрирана в МВР.

Същевременно по Южното Черноморие вече се носи упорит слух, че хората на Митьо Очите са обявили награди за главите на Божо Кравата и мутрите му, които влязоха в престрелка с несебърската банда.

Поради тази причина арестуваните в началото на седмицата главорези от свитата на Божидар Кузманов – Кравата са настанени в самостоятелни килии в Бургас и даже се хранят отделно от останалите арестанти.

„По арестите и затворите гъмжи от протежета на Очите, затова надзирателите са инструктирани да не се отделят от хората на Божо Кравата, когато ги вадят от килиите за разходка или за обяд и вечеря“, признават полицаи от Бургас.

 

Източник: blitz.bg

About novinka

Check Also

Венета Райкова разкри тайната: Отслабнах със 7 кг. за 2 седмици благодарение на този сироп

Правите си го сами и резултатът е уау Днешните жени постоянно прибягват до различни методи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *