Home / Клюки / Мария Илиева се докопа до леглото на милионер

Мария Илиева се докопа до леглото на милионер

Изпълнителката, която вече гони 40 години, сериозно се притеснявала, че времето я е подгонило бясно, а все още не може да си намери мъж. Затова се била заела с издирване на подходяща персона – хем сериозен, хем умен, хем с подобаваща за нейното звездно положение банкова сметка. Повечето, които отговарят на това описание, обаче са или отдавна заети, или си падат по млади моделки и фолкаджийки.

Димитър Тодоранов се оказал от друго тесто замесен. 42-годишният бизнесмен може да се похвали с няколко дипломи за висше образование и още толкова специализации. Наред с това изглежда добре, спортува активно и няма официална половинка, тъй като отдавна мина времето, в което се движеше с милионерската наследница Ели Гигова. Успя да омае дори примата Лили Иванова и организира неин концерт.

Заради всички тези предимства в допълнение към завидното му финансово състояние Мария Илиева видяла в Тодоранов перфектния партньор и дори мислела, че може да се окаже подходящ баща за бъдещото й дете. Тя го познава отдавна, защото е имала много участия в заведенията му, но едва сега е успяла да го вкара между чаршафите си. Как обаче ще го задържи там е въпрос с повишена трудност, тъй като въпросният плейбой е апетитна хапка за известните златотърсачки.

Източник: blitz.bg

About novinka

Check Also

Венета Райкова разкри тайната: Отслабнах със 7 кг. за 2 седмици благодарение на този сироп

Правите си го сами и резултатът е уау Днешните жени постоянно прибягват до различни методи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *