Home / Клюки / Люси разкри защо се е решил да си отреже стомаха

Люси разкри защо се е решил да си отреже стомаха

1467389005-rert

Мъката по сцената и работата като режисьор довели до големите килограми през годините

Преди близо два месеца Люси Иларионов, който тежеше около 170 килограма, се подложи на операция на стомаха в Турция. Интервенцията имаше за цел да му помогне да свали излишното тегло. В студиото на „Часът на Милен Цветков” режисьорът разкри как се чувства след интервенцията и какво го е подтикнало да се реши на нея.Като основната причина да се подложи на операцията по намаляване на стомаха Люси посочи болестите, които имал. Месец преди да влезе в „Биг Брадър” той разбрал, че има диабет и много високо кръвно. Почти всеки ден му текъл кръв от носа. Имал проблеми с панкреаса. „Уплаших се, честно казано. Заминаха си разни хора, които почти на моите години получиха инфаркт и си казах, че нещо трябва да направя”, каза още Люси.

С тази операция лекарите му гарантирали, че за 5-6 месеца той ще отслабне от 170 до 90 килограма. За два месеца след интервенцията той е свалил 40 килограма и вече е под 130 килограма. След операцията не е чувствал нищо. Освен леката болка от газовете, които машините вкарвали в него. „В момента нямам никакъв апетит. Гледа най-вкусните неща като книги”, призна режисьорът.

Люси обясни, че рецепторите за глад са в стомаха, а след като се изреже част от него органът остава без тези рецептори. След време обаче, тъй като стомаха е мускул, органът ще започне да се възстановява след 6-7 месеца и тогава той ще може да се храни нормално. Идеята е в този период от време човек да успее да промени начина си на живот и да се откаже от вредните неща.

Като причина да качи толкова много килограми през годините Люси посочи промяната в начина му на живот. „Промених начина си на живот, танцувах по 7-8 часа на ден. Всяка нощ бях на дискотека. Бях свикнал да се движа. В един момент спрях, започнах да работя като режисьор, да не ставам по 15 часа от компютъра, но не промених начина си на хранене”, поясни Люси.

Режисьорът разказа, че е опитвал всичко – фитнеси и диети, но йойо ефектът го съсипвал с течение на годините, през които той натрупвал килограми. Люси призна също, че минаването зад кадър може би го е променило и той останал тъжен по сцената, че вече не е пред микрофона.

 

Източник: blitz.bg

About novinka

Check Also

Венета Райкова разкри тайната: Отслабнах със 7 кг. за 2 седмици благодарение на този сироп

Правите си го сами и резултатът е уау Днешните жени постоянно прибягват до различни методи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *