Home / Свят / Кикбоксьор-любител уби посетител на бар за няколко секунди (ВИДЕО 18+)

Кикбоксьор-любител уби посетител на бар за няколко секунди (ВИДЕО 18+)

1468285467-252c7d12b

В Орехово-Зуев, Русия, стана трагичен инцидент. На 23-годишния кикбоксьор-любител Родион Чулюканов му бяха необходими само няколко секунди, за да убие с юмруци свой познат пред очите на десетки посетители на бар, съобщава ntv.ruНа кадрите се вижда как компания от младежи се е разположила спокойно около маса в заведението. Но в един момент спортистът бързо става от стола и се нахвърля на 28-годишния Александър Дегтярев.

Изглежда, че тази гневна реакция е била напълно неочаквана за събралите се, защото отначало никой даже не се и опитва да спре мощните удари на Чулюканов. Противникът, за който по-късно се изяснява, че е боксьор, дори не успява да се защити, още повече, че е бил погълнал голямо количество алкохол. Не е ясна и причината, поради която не се е намесила охраната на бара.

На видеото се вижда как жената на починалия се опитва да преустанови боя, но и тя отнася няколко удара.

По-късно кикбоксьорът сам се предал на полицията като заявил, че не искал никого да убива, а просто спасявал живота си, понеже по думите му, загиналия го оскърбил и започнал боя като даже извадил и бутилка. Видеото с детайлите от трагичното събитие, обаче, изобщо не кореспондира с думите му пред органите на реда.

 

Източник: blitz.bg

About novinka

Check Also

Турски военен откри стрелба в центъра на Анкара

Инцидентът е станал в района на Правосъдната палата, където очакват пристигането на бившия командващ ВВС …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *