Home / България / Извънредно! Митьо Очите аут от Онкологията, приет е в „Софиямед“. От болницата пред ПИК: Дойде като частен пациент по свое желание!

Извънредно! Митьо Очите аут от Онкологията, приет е в „Софиямед“. От болницата пред ПИК: Дойде като частен пациент по свое желание!

660_b90ae037f8c187bfa9234db3e01a4e30

Димитър Желаязков-Митьо Очите е изписан от СБАЛ по онкология в София, където пристигна днес в късните часове на нощта, научи НОВИНКА. Той е прекарал там едва няколко часа и в ранния следобяд е бил преместен в частната ВИП болница „Софиямед“, потвърдиха пред агенцията ни от лечебното заведение. Несебърският бос, който още е в тежко състояние след стрелбата срещу него, но е контактен и в съзнание, сам решил да смени болницата. Той постъпил в луксозната клиника като частен пациент и бил откаран там от свои приближени.

„Днес малко след обяд по собствено желание за болнично лечение бе приет Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите. Той постъпи в болницата от СБАЛ по онкология и ще се лекува в „Софиямед“ като частен пациент. Информация за здравословното му състояние няма да бъде оповестявана публично, тъй като такова е желанието на пациента“, обясниха пред ПИК от „Софиямед“.

По-рано днес първо НОВИНКА съобщи, че Желязков се е преместил от бургаската болница в столичната онкоклиника, откъдето публикувахме и снимки и видео.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

 

Източник: pik.bg

About novinka

Check Also

Две чужденки изнасилени на Слънчев бряг, търсят помощ при психолог

Две млади чужденки, претърпели сексуално посегателство в Слънчев бряг, са потърсили помощ в новия Център …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *