Home / Клюки / Извънредно! Болница „Софиямед“ разясни дали са правени нови операции на Митьо Очите и как той е лекуван в момента!

Извънредно! Болница „Софиямед“ разясни дали са правени нови операции на Митьо Очите и как той е лекуван в момента!

1465816638-20140808gsczqmzene

Димитър Желязков е в стабилно състояние и в съзнание

43-годишният Димитър Желязков все още е на лечение в „Софиямед“, той е в стабилно състояние и в съзнание, съобщиха от здравното заведение, цитирани от „24 часа“.

12 дни след извършената му интервенция, при която му бе поставен силиконов уретер,  лекарите  потвърждават, че операцията е била успешна и възстановяването протича добре. От болницата обаче отказват подробности относно предстоящите етапи на лечението.

След операцията на 30 юни друга хирургическа интервенция на Желязков не е извършвана. Това означава, че той все още е с проектил в гръдната кухина.

За стрелбата срещу Желязков има двама обвинени за опит за убийство – Георги Иванчев и Радослав Димитров, които според прокуратурата са част от организирана престъпна група с лидер Божидар Кузманов – Божо Кравата.

Припомняме, че охранителната фирма, с която Желязков се свързва – „Аркус сигурност“-Бургас е подложена на тотална проверка. Според запознати основния ангажимент на несебърлията е осигуряване на клиенти.

Иззето е оръжието на всички служители във фирмата, включително и на бившите полицаи, които работят там.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В НОВИНКА!

 

Източник: blitz.bg

About novinka

Check Also

Венета Райкова разкри тайната: Отслабнах със 7 кг. за 2 седмици благодарение на този сироп

Правите си го сами и резултатът е уау Днешните жени постоянно прибягват до различни методи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *