Home / Клюки / Златко Баретата с охрана за 10 милиона лева! Пазят го с дронове от Пентагона

Златко Баретата с охрана за 10 милиона лева! Пазят го с дронове от Пентагона

660_09f8e410fea8ea86d91dfe7dfa297b2a

Наркобаронът трепери за живота си с 3 бронирани автомобила за 900 бона

Близо 10 милиона лева е похарчил Златомир Иванов-Баретата за маниакални охранителни мерки. След стрелбата срещу гангстера в началото на 2013 г. пред входа на Съдебната палата в София той е развил състояние, близко до психическо разстройство, че всеки момент може да бъде гръмнат отново.

Поради тази причина е въвел суперстегнати и дори екстравагантни мерки за опазването на живота си. Най-новите охранителни придобивки на Златко били два дрона, купени преди месец, всеки за по 20 000 евро. Дроновете са взети чрез специална поръчка от САЩ от производител, който работи и за Пентагона.

Летателните машини могат да останат във въздуха с едно зареждане близо 16 часа. Оборудвани са с последно поколение камера. От височина близо 1000 метра дроновете предават кристално чиста картина какво се случва на земята.

Златомир Иванов ги е купил, за да патрулират в небето в района на къщата му в столичния квартал „Драгалевци“. Близки на бандита разкриват, че той лично навигирал дроновете и избирал маршрутите им. Машините са само с охранителни функции, а не нападателни, съобщава ежедневник.

Отделно от това към днешна дата за Баретата работели 12 бодигардове, които следват като верни кучета всяка негова крачка. Те са въоръжени със законни пистолети и ножове.

Иванов би 24 часа в денонощието с бронежилетка. Тя е немско производство с най-високата степен на защита и струва близо 5000 евро. Бодигардовете му са професионалисти с богат опит в тази професия. Месечните им заплати са по 2000 лв. чисти на човек.

Отделно Иванов осигурява прехраната им за още 6000 лв. на месец. Така сметката се закръгля на 30 бона на месец. Това са само обаче оперативните разходи. Далеч по-сериозна инвестиция гангстерът е направил в палата си. Всички врати са бронирани, а прозорците са със специални стъкла, които могат да издържат на стрелба с пистолет. Във и около дома му имало 15 камери, които записват 24 часа нонстоп. За тези записи е купен и сървър, който струвал 3000 лв.

Баретата е закупил и три бронирани автомобила, всеки от които струва по около 300 000 лв.

 

Източник: pik.bg

About novinka

Check Also

Венета Райкова разкри тайната: Отслабнах със 7 кг. за 2 седмици благодарение на този сироп

Правите си го сами и резултатът е уау Днешните жени постоянно прибягват до различни методи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *