Home / Клюки / Зет гръмна тъща си и сестра й

Зет гръмна тъща си и сестра й

660_772967e0d420ce9e76d6b8a17eea5ec2

Делото срещу 43-годишния Димитър Филипов от Любимец е насрочено за 21 юли

За стрелба с ловна пушка по тъща си и сестра й застава пред Хасковския окръжен съд 43-годишният любимчанин Димитър Филипов. Процесът е насрочен за 21-ви т. м. Обвинението срещу Димитър е в опит за убийство, причиняване на телесна повреда, както и незаконно притежаване на оръжие,съобщи „Марица“.

Случаят е от края на април миналата година. Димитър бил в процес на развод със съпругата си – 35-годишната Валентина. Заради системен тормоз на Филипов към нежната му половинка Районният съд в Свиленград дори издал заповед за защита на жената по Закона за домашното насилие.

Валентина се скрила при своите майка и леля, а при Димитър останали двете им дъщери на 11 и 16 г.

Във фаталния ден разяреният зет влязъл в двора на тъща си и насочил двуцевката към съпругата си. Майка й Танка (56 г.) и лелята Янка (53 г.) застанали пред Валентина, за да я защитят, а Филипов стрелял. Сачмите строшили костта на десния крак на по-възрастната жена, а сестра й била улучена в корема.

„Не съм искал да убивам никого. Исках само да ги сплаша. Майката на жена ми непрекъснато се месеше в нашите отношения“, каза преди година пред съда Димитър, когато се разглеждаше мярката му за неотклонение.

След стрелбата Димитър пробва да се скрие, но бе задържан 12 часа по-късно, след като по петите му бяха вдигнати полиция и жандармерия.

 

Източник: pik.bg

About novinka

Check Also

Венета Райкова разкри тайната: Отслабнах със 7 кг. за 2 седмици благодарение на този сироп

Правите си го сами и резултатът е уау Днешните жени постоянно прибягват до различни методи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *