Home / България / ДРАМА! Изнасилената от ром Мирослава от Монтана опитала да се самоубие

ДРАМА! Изнасилената от ром Мирослава от Монтана опитала да се самоубие

660_ad0fcd20848926a9e195f78652a860b5

14-годишното момиче се върнало от Италия, където живеело с родителите си

14-годишната Мирослава, която бе изнасилена от 54-годишен ром в необитаема къща в монтанското село Лехчево, е правила опит за самоубийство, съобщиха от социалната служба в Монтана. Девойката е във фокуса на социалните служби, след като посегнала на живота си. Тя се нагълтала с медикаменти, но след няколкодневен престой в монтанската болница е била спасена от медиците,съобщи Булнюз.

Припомняме, че във вторник между 21 и 21.30 часа осмокласничката била нападната от 54-годишния К.М. в необитаемата къща, която току що бил закупил в селото. Със сила и заплахи възрастният ром изнасилил малолетното момиче. Малко по-късно същата вечер самата тя подала сигнал в полицията за жестокото престъпление.

Мирослава живее с баба си и дядо си в село Лехчево, след като миналата година се прибрала от Италия, където живеела с родителите си. През есента тя се върнала в България, а семейството й останало на работа там. Най-вероятно раздялата с родителите не се е отразила добре на момичето, смятат социалните. Те обаче са категорични, че бабата и дядото се грижат добре за нея в Лехчево.

След инцидента с изнасилването психолози продължават да работят с нея.

 

Източник: pik.bg

About novinka

Check Also

Две чужденки изнасилени на Слънчев бряг, търсят помощ при психолог

Две млади чужденки, претърпели сексуално посегателство в Слънчев бряг, са потърсили помощ в новия Център …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *