Home / България / Див екшън в Бургас! Въоръжен с нож гони млад мъж и крещи: Ще те убия!

Див екшън в Бургас! Въоръжен с нож гони млад мъж и крещи: Ще те убия!

660_a54d03ef5e1ac820c40f9df7aa9b3c5e

Агресивният нападател потрошил и колата му

За нападение като от филмите над млад мъж и опит за убийството му в центъра на Бургас алармира очевидец, цитиран от Флагман.бг. Той е станал свидетел на целия екшън, разиграл се около 16,30 часа на 1 юли на улица „Шар Планина“ 36.

Ето какво разказва той:

„Видях опит за убийство! На улицата спря „Голф”, след има-няма две секунди колата бе замеряна с бутилки вода. Когато момчето до шофьора се показа и каза: „какво правиш, бе, това е моята кола“, от другата страна се чу: „и какво като е твоята бе, ей сега ще те убия“.

Следващото, което видях, е, че момчето в колата тръгна да бяга, после видях и преследващия го, но за част от секундата. Той се спря, промуши с нож гумата на колата и със същия нож тръгна да гони момчето, което панически бягаше… след няколко минути видях същия престъпник, явно полудял, че не е могъл да достигне бягащото момче, да блъска с юмруци по колата му, като му счупи и огледалото.

Шофьорът на колата изчезна! Полицаите дойдоха и първото, за което се захванаха, бе техническата на колата. Срамота! А после си тръгнаха. Видях че потърпевшото момче го бе страх да каже даже кой му е бил шофьорът, заради който стана белята”, пише до Флагман.бг бургазлията, пожелал да остане анонимен.

 

Източник: pik.bg

About novinka

Check Also

Две чужденки изнасилени на Слънчев бряг, търсят помощ при психолог

Две млади чужденки, претърпели сексуално посегателство в Слънчев бряг, са потърсили помощ в новия Център …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *