Home / Свят / Грозно! Съпруга на олигарх се оплака, че заради терористичния акт в Ница не се насладила на фойерверките

Грозно! Съпруга на олигарх се оплака, че заради терористичния акт в Ница не се насладила на фойерверките

сздфасдфас

Потребителите в социалните мрежи направиха на пух и прах бляскавата блондинка

Ужасният терористичен акт в Ница обединени хора по целия свят. Съболезнования към жертвите изразяват милиони потребители на социалните мрежи чрез хаштаг #PrayForNice. Оказа се обаче, че има и такива, които чуждата трагедия не успя да докосне.Така например бившата съпруга на британски милиардер 35-годишната Кристина Съсоева по време на инцидента е вечеряла на яхтата си. И… сподели с медия своето огорчение от факта, че заради терористичния акт тя и нейните приятели не са успели да видят празничните фойерверки.

Отдалата се на веселие звезда на забавното шоу „Запознай се с руснаците“ каза, че си прекарва времето прекрасно и се чувства в безопасност на брега на Сен Тропе.

„Аз съм добре, просто жалко, че отмениха фойерверките в Сен Тропе. И така, ние имаме супер охрана, всичко е супер! Починахме си на яхтата, вечеряхме, дойде французин и каза, че е станал терористичен акт, така че трябва да се върнем на брега, пък и времето е лошо все още. Бяхме толкова разстроени, искахме да видим фойерверките, но този ужас се е случил и всичко е отменено! Мен ме охраняват отлично, без това, разбира се, накъде сега? С моите диаманти на улицата не можеш да излезеш. Нужни са най-малко два бодигарда, за да пазят бижутата ми“ – продължава с откровенията кифлата.

Кристина беше нападната веднага след думите й за терористичното нападение в Ница. Руснаци и други рускоговорящи общности направиха на пух и прах бляскавата блондинка, пише Дни.ру.

В коментарите на гневните хора не са спестени обидните думи: „Морален инвалид, има всичко с изключение на мозък и сърце!“, „Господи, прости й, каква глупачка!!!!“ „Тъпа овца!“.

 

Източник: blitz.bg

About novinka

Check Also

Турски военен откри стрелба в центъра на Анкара

Инцидентът е станал в района на Правосъдната палата, където очакват пристигането на бившия командващ ВВС …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *