Home / България / България няма президент! Бойко Борисов изми срама на Плевнелиев

България няма президент! Бойко Борисов изми срама на Плевнелиев

660_815c4bc4d26be2c682346a8c9f65c7be

Вече трябва да е ясно за всички, че България няма действащ президент, а един посланик. Докато южната ни съседка Турция е във военно положение и целият свят се тресе от терористични атаки, Росен Плевнелиев е на посещение в Монголия.

По всичко личи, че въпросното важно посещение няма да бъде прекратено, защото от прессекратариата на държавния глава обявиха официалната му програма. Най-лошото е, че Плевнелиев ще направи и изявление пред участниците в Срещата на върха в рамките на Втората пленарна сесия на форума на тема „Насърчаване на партньорството в АСЕМ за повече свързаност“. Като добре знаем, всяко изказване и мнение на Плевнелиев е способно да ни вкара във война, а при така създалата си ситуация нашият президент вече стъпва по напукан лед.

Все пак трябва да сме спокойни, може да си нямаме президент, но си имаме премиер. Цяла нощ министър-председателят Бойко Борисов прекара в Министерски съвет, където свика всички родни служби след като научи, че в Турция има преврат. Борисов успокои всички наши сънародници, които да в южната ни съседка.

Така че ни остава да стискаме палци Плевнелиев да не е във военно настроение както обикновено, а Борисов да издържи.

 

Източник: pik.bg

About novinka

Check Also

Две чужденки изнасилени на Слънчев бряг, търсят помощ при психолог

Две млади чужденки, претърпели сексуално посегателство в Слънчев бряг, са потърсили помощ в новия Център …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *