Home / Клюки / БАРОВКА! Ваня Червенкова се фука с най-скъпия телефон в света!

БАРОВКА! Ваня Червенкова се фука с най-скъпия телефон в света!

660_cb361e1ae270e453d932ebedfe63b456

Бизнес дамата казва „ало“ на апарат за над 2 милиона лева

Бизнес дамата Ваня Червенкова се хвали със супер луксозна придобивка. Чаровната звезда от „ВИП Брадър” от известно време притежава, най-скъпия телефон в света.

Като една от най-състоятелните и успели жени в България, Ваня Червенкова се гордее с наистина луксозен аксесоар. Моделът е GoldVish’s ‘Le million’ Piece Unique и е в книгата на рекордите на Гинес, пише столичен всекидневник.

Той е смятан за най-скъпия телефон в света, като е създаден през 2006 година, но продължава да предизвиква удивление у всички.

Телефонът е направен от 18 карата чисто бяло злато и 20 карата диаманти, като е обсипан целия със скъпоценни камъни. Той е и с доста екстравагантна форма и се изработва само по поръчка.

Цената му, според експерти е 1 300 000 долара, което е около 2 300 000 лв. Дали Ваня Червенкова не го е получила като подарък или сама си го е поръчала не е ясно, но е факт, че технологията струва над 13 пъти повече от уникалното й „Ферари” за 150 бона.

Ваня Червенкова е известна като върл почитател на аксесоарите, а сред най-големите й страсти са слънчевите очила , чантите и обувките. А предвид факта, че е една от най-известните бизнес дами у нас, стилът й е повече от изискан.

 

Източник: pik.bg

About novinka

Check Also

Венета Райкова разкри тайната: Отслабнах със 7 кг. за 2 седмици благодарение на този сироп

Правите си го сами и резултатът е уау Днешните жени постоянно прибягват до различни методи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *