Home / Клюки / Азис отказал 100 бона хонорар?

Азис отказал 100 бона хонорар?

660_0f7690915f6a671025189966de65b895

Костинбродският славей вързал тенекия на македонци за концерти в Австралия

Краля на поп фолка Азис е вързал тенекия на македонски продуценти, които са го поканили да изнесе два или три концерта в Австралия срещу космическата сума. Певецът уж приел предложението, но когато комшиите дошли до София за среща с него, не се появил. Без предупреждение фолкаджията просто потънал вдън земя и си изключил телефона, а горките македонци го чакали с повече от атрактивния договор.

„Хонорарът му беше много висок, отделно му поемаха всички разходи по транспорта, нощувките и му осигуряваха лимузина и всякакви други екстри“, разкриват запознати. „Явно е размислил, че не му се пътува 30 часа със самолет или парите вече не го блазнят и интересуват. Има милиони в банковата си сметка и може да си позволи да не работи до края на живота си. Въпреки всичко не се прави така. Можеше да откаже на хората, а не да се скатае и да не се появи“, коментират запознати.

Азис е известен с това, че за разлика от своите колежки във фолк жанра не прави компромиси и отстъпки с хонорара си, а освен това не дава 50% на компанията си, както правят всички пайнерки, отдавайки заслуженото на Митко Пайнера.

Ромът от Костинброд наскоро счупи даже собствения си рекорд, като обяви хонорар от 18 бона само за час пеене плюс 15 минути бис, пише „ХотАрена“. Емблематичен е случаят с чалготека в Сливен, където го поканиха за 10 хиляди лева и бяха сигурни, че ще дойде, но той не се появи.

 

Източник: pik.bg

About novinka

Check Also

Венета Райкова разкри тайната: Отслабнах със 7 кг. за 2 седмици благодарение на този сироп

Правите си го сами и резултатът е уау Днешните жени постоянно прибягват до различни методи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *